Els Mossos desmantellen un punt de venda i cultiu de marihuana a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix
La plantació estava en un habitatge ocupat il·legalment on hi havia tota una instal·lació destinada a cultivar marihuana de forma continuada.
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut dos homes de 28 i 22 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Andreu de la Barca, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents.

Els fets van passar el passat dia 15 de gener quan una patrulla de paisà de la Unitat d’Investigació va observar com dues persones sortien amb una capsa d’un domicili de la població de Sant Andreu de la Barca. En el decurs de l’escorcoll realitzat quan identificaven als dos joves es van localitzar a l’interior de la capsa 500 grams de marihuana completament preparada per al consum. A més, un d’ells portava  25 grams d’una substància en pols, presumptament cocaïna, motiu pel qual es va detenir als dos joves per un delicte contra la salut pública.

Davant la sospita que en el domicili del qual acabaven de sortir hi pogués haver més quantitat de droga, els investigadors van realitzar una entrada judicial, sota ordre del jutjat de guàrdia.

A l’interior de l’habitatge, es van localitzar 34 quilograms més de marihuana juntament amb material utilitzat per a l’embalatge i pesatge de la marihuana, així com un complex sistema de climatització destinat al cultiu estable i de forma continuada de la marihuana. Cal destacar que el preu de venda en el mercat il·legal de la marihuana comissada seria de 170.000 euros.

Es dóna la circumstància que l’habitatge escorcollat, on es van trobar la marihuana i els estris detallats anteriorment, era un habitatge ocupat il·legalment. Els detinguts van ser posats en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. 

Redacció
/ Foto: Mossos d’Esquadra