Detingut un piròman que cremava contenidors a Viladecans

Se li imputen quatre incendis de contenidors en una setmana i els danys a un vehicle estacionat amb un valor total de quasi 10.000 euros.


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gavà, conjuntament amb la Policia Local de Viladecans, han detingut un home de 38 anys, nacionalitat marroquina i veí de Viladecans, com a presumpte autor de quatre delictes de danys per la crema de quatre contenidors entre el 13 i el 19 de gener. En un dels incendis, va resultar cremat un vehicle estacionat al carrer.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació atès que tots els incendis s’havien produït a la mateixa franja horària i en el nucli urbà de Viladecans. Les dotacions policials van planificar uns serveis de vigilància i espera que van permetre la detenció del presumpte autor dels incendis la matinada del 19 de gener a Viladecans, tot just després de calar foc a l’interior d’un contenidor a la via pública. En el moment de la detenció portava a sobre estris destinats a poder iniciar amb facilitat els incendis així com un accelerador per propagar les flames.

Els Mossos li imputen també els danys provocats a tres contenidors més els quals van quedar totalment cremats i inservibles amb un cost de 9.000 euros i els danys a un vehicle particular que era estacionat al costat d’un dels contenidors cremats.

Al detingut li consten dos antecedents policials, un d’ells pel mateix motiu, per haver cremat l’abril de 2011 onze contenidors a la mateixa població de Viladecans, uns incendis a mobiliari urbà que, a més, van provocar danys a les façanes dels edificis més propers.

El detingut, després de passar a disposició judicial, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix