La col·laboració ciutadana evita un robatori a la Masia Can Bonet

Imprimeix
Dues persones van ser detingudes per la policia local mentre sostreien material de l’equipament municipal de Sant Climent.
El passat 8 de gener van ser detingudes dues persones a Sant Climent de Llobregat quan es trobaven a l’interior de l’equipament de la Masia de Can Bonet sostraient divers material municipal. Els fets van passar entorn a les 9 del matí quan, un veí de la zona, alertat per la presència dels dos individus, va donar notificació a la Policia Local. En aquell moment, l’agent que es trobava patrullant al municipi es va dirigir cap a la masia acompanyat pel cap de la Policia Local on van detenir ‘in fraganti’ les dues persones.

Es dóna la circumstància que al llarg dels darrers mesos s’havien registrat diversos robatoris de similars característiques a l’equipament per la qual cosa des del cos policial s’espera que amb aquestes detencions es doni per conclosa la situació.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Tugas, ha manifestat al respecte que “un cop més ha quedat palesa la importància de la col·laboració ciutadana a l’hora d’actuar de manera contundent i, el que és més important, en el moment en que es produeixen els fets. Hem de ser conscients que la seguretat ciutadana, a més d’una part de les competències municipals, és una responsabilitat comuna.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat