Els Mossos d’Esquadra detenen "in fraganti" dos homes a un polígon industrial de Gavà

Imprimeix
Els detinguts ja tenien les bosses carregades amb els materials preparats per endur-se'ls quan van ser sorpresos per la policia autonòmica.
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Gavà han detingut dos homes, de nacionalitat romanesa i veïns de Gavà i Castelldefels, per un delicte de robatori amb força a una nau industrial a Gavà. Els fets es van produir ahir 9 de gener cap a les 19 hores quan els agents de seguretat ciutadana van ser alertats, pel servei de videovigilància d’una nau industrial propera, de la intrusió dels dos homes finalment detinguts.
 
Quan els agents van arribar al lloc dels fets van observar des de l’exterior de la nau com els homes es dirigien cap a la sortida carregats amb bosses plenes de materials metàl·lics sostrets de la nau industrial que es troba plenament activa. Al detectar la presència policial, els dos homes van abandonar les bosses i van intentar fugir corrent. Un d’ells va ser detingut a l’exterior de la mateixa nau industrial i, l’altre, després d’una persecució a peu es va amagar al pati d’una altra nau veïna, lloc on va ser finalment localitzat i detingut pels Mossos d’Esquadra. Els dos homes es troben detinguts a la comissaria de Gavà.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra