Fereixen greument el propietari d’un supermercat a Cornellà

Va ser objecte d’un robatori i els lladres, que van fugir amb la recaptació, van donar-li tres punyalades.


Segons han informat els Mossos d’Esquadra, un jove de 25 anys, d’origen pakistanès i propietari d’un petit supermercat –Bonpa Alimentació- al carrer Ignasi Iglesias número 6 del barri del Padró de Cornellà de Llobregat, va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge greument ferit com a conseqüència d’un robatori que va succeir en el seu establiment. La víctima va patir tres punyalades, una al tòrax i dues al coll molt a prop del cor, i va ser intervingut d’urgència en el centre hospitalari. Actualment es troba a l’UCI.

 
Tres lladres van assaltar l’establiment de forma violenta a tres quarts d’onze de la nit del passat 27 de desembre segons els Mossos d’Esquadra. Els delinqüents van entrar quant el propietari estava a punt de tancar i el van amenaçar amb una pistola. El van atacar amb un ganivet i després de donar-li tres punyalades van fugir amb la recaptació del dia.

 
Redacció / Foto: TV3
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix