La Guàrdia Civil de l’aeroport de Barcelona-El Prat descobreix droga al cos de tres viatgers

Els tres homes eren de nacionalitat veneçolana i duien gairebé tres quilos de cocaïna en cilindres.

Segons un comunicat de la Guàrdia Civil de l'aeroport de Barcelona es va detectar l'arribada de tres persones procedents de Sao Paulo (Brasil), als qui els va ser descoberta droga a l'interior “dels seus organismes” (estómac), motiu pel qual van ser detinguts per la presumpta comissió d'un delicte de tràfic de drogues.

El primer, de vint anys és de nacionalitat veneçolana, va ser detingut el passat 21 de novembre transportant un total d’1’224 quilograms de cocaïna en 80 cilindres (una de les confiscacions més grans de droga que s’ha fet a l’aeroport de Barcelona-El Prat.

D’altra banda, els altres dos homes, també de nacionalitat veneçolana de 32 i 40 anys respectivament, van arribar en un vol procedent de Sud-amèrica el 16 de novembre. Agents de la Guàrdia Civil, davant la sospita que tots dos podien intentar introduir droga oculta en l'organisme, van sol·licitar la realització de sengles plaques radiològiques en les mateixes instal·lacions aeroportuàries, prova que va donar resultat positiu.

Tots dos van ser conduïts a un centre hospitalari de Barcelona, on van expulsar els elements estranys que allotjaven en el seu organisme sota control mèdic. Finalment van ser intervinguts 43 i 67 cilindres, respectivament, sumant un pes d’1’743 quilograms de cocaïna.

Redacció / Foto: GC
 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix