El Bombers de la Generalitat extingeixen un incendi en un edifici de Sant Boi de Llobregat

Imprimeix
El foc va afectar la canonada de gas exterior i l’estructura metàl·lica de la façana on cap persona va resultar ferida.  

Els Bombers de la Generalitat han pogut extingir a primera hora de la tarda un foc que va afectar la canonada de gas exterior així com l'estructura metàl·lica de la façana de l'edifici situat al carrer Lluís Companys del barri Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat. Es tracta d'un immoble de sis plantes, amb dos habitatges cadascuna. Cal destacar que no hi ha hagut cap persona va resultar ferida a l’incident.

Actualment, s'estaven fent obres d'instal·lació d'un ascensor a l'edifici, construït als anys 70. Tot i que encara no hi ha coneixement les causes que van provocar la fuita de gas i de l'incendi, es treballa amb la hipòtesi que els operaris podien haver perforat de forma involuntària la canonada de gas provocant una gran flama que ha arribat fins al cinquè pis.

Com a conseqüència de l'incendi es van haver de desallotjar els veïns. Fins al lloc de l’incident es van desplaçar onze dotacions dels Bombers de la Generalitat. Per la seva banda, Protecció Civil va activar la prealerta del pla Procicat.

Redacció / Foto: BG