Desmantellat un punt de venda de droga a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix
Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local detenen tres persones per tràfic de substàncies estupefaents, que han ingressat a presó provisional.

Segons un comunicat dels Mossos d’Esquadra, Agents de la Policia de la Generalitat de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut dos homes de 23 i 47 anys, de nacionalitat marroquina, i una dona de 24 anys i nacionalitat paraguaiana, veïns de Sant Andreu de la Barca, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents. Els detinguts han ingressat a presó provisional.

Tots tres van ser detinguts el passat 15 de novembre a Sant Andreu de la Barca després d’una entrada i escorcoll al seu domicili, en una operació policial en la qual van intervenir efectius de la comissaria de Martorell i membres de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local del municipi amb la seva unitat canina especialitzada a detectar substàncies estupefaents.
Les detencions van ser el resultat d’una investigació policial iniciada a principis de novembre pels agents investigadors de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell, la qual va permetre detectar i localitzar el punt de venda de droga en el pis dels detinguts.

En l’entrada i escorcoll del domicili, els agents van comissar 650 grams de marihuana, 94 grams d’haixix i 10 grams de cocaïna, així com una bàscula de precisió per pesar la droga i un petit hivernacle, diners en efectiu fraccionats i armes prohibides, entre les quals hi havia una defensa elèctrica, una defensa extensible, un puny americà, esprais de defensa i armes blanques.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell, el qual va decretar l’ingrés provisional a presó per a tots tres.

Redacció / Foto: ME