Desmantellat un punt de venda de droga a Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local detenen tres persones per tràfic de substàncies estupefaents, que han ingressat a presó provisional.

Segons un comunicat dels Mossos d’Esquadra, Agents de la Policia de la Generalitat de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut dos homes de 23 i 47 anys, de nacionalitat marroquina, i una dona de 24 anys i nacionalitat paraguaiana, veïns de Sant Andreu de la Barca, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents. Els detinguts han ingressat a presó provisional.

Tots tres van ser detinguts el passat 15 de novembre a Sant Andreu de la Barca després d’una entrada i escorcoll al seu domicili, en una operació policial en la qual van intervenir efectius de la comissaria de Martorell i membres de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local del municipi amb la seva unitat canina especialitzada a detectar substàncies estupefaents.
Les detencions van ser el resultat d’una investigació policial iniciada a principis de novembre pels agents investigadors de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell, la qual va permetre detectar i localitzar el punt de venda de droga en el pis dels detinguts.

En l’entrada i escorcoll del domicili, els agents van comissar 650 grams de marihuana, 94 grams d’haixix i 10 grams de cocaïna, així com una bàscula de precisió per pesar la droga i un petit hivernacle, diners en efectiu fraccionats i armes prohibides, entre les quals hi havia una defensa elèctrica, una defensa extensible, un puny americà, esprais de defensa i armes blanques.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell, el qual va decretar l’ingrés provisional a presó per a tots tres.

Redacció / Foto: ME
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix