Cau un llamp sobre una torre de llum del Complex Esportiu Torrent de Llops

No va causar cap dany personal però es van haver de suspendre totes les activitats programades.


L’impacte d’un llamp sobre una de les torres de llum del Complex Esportiu de Torrent de Llops de Martorell va provocar ahir dissabte al matí danys en la instal·lació elèctrica de l’equipament i la suspensió d’algunes de les activitats esportives previstes, tot i que no ha generat cap tipus de dany personal. Poc després de l’incident, els Serveis Tècnics Municipals han dut a terme una primera inspecció de la instal·lació elèctrica i de la torre afectada, que disposa d’un parallamps que protegeix el Complex.

L’acció del llamp que ha impactat en una de les torres de llum del camp de futbol de Torrent de Llops s’ha produït pels volts de les onze del matí, en un moment en el qual s’estava intensificant el temporal de pluja i de vent que ha afectat Martorell durant la jornada. La descàrrega s’ha produït sobre la torre de llum que conté parallamps i que protegeix tot el complex davant situacions d’aquest tipus.

Aquest fet ha provocat, tal i com ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Albert Fernández, “la caiguda dels vidres dels cinc focus que té la torre i que la llum saltés. Afortunadament, no ha provocat cap tipus de dany personal en un moment en què s’estaven disputant partits de futbol d’alevins, però ha generat un gran ensurt a la gent que hi era present”.

L’acció del llamp sobre la torre de llum ha provocat la suspensió dels partits matinals que disputaven els equips alevins i cadet B del CF Martorell. A la tarda, els enfrontaments dels equips masculí i femení del Rugby Club Martorell tampoc s’han pogut disputar per l’absència de la llum artificial a causa de l’incident.

Redacció / Foto: AM


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
103

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix