Presó per a dues persones que van atracar un banc a Cornellà

Els atracadors utilitzaven una pistola i un ganivet de grans dimensions per intimidar els treballadors de les entitats robades.

El passat 7 de novembre, els Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Central d'Atracaments van detenir dos homes de 30 i 36 anys i de nacionalitat espanyola a la localitat de Blanes,  com a presumptes autors de set atracaments a entitats bancàries de les localitats de Barcelona entre les quals hi figura una de Cornellà de Llobregat. El valor total de diners sostrets és de 36.000 euros.

Els atracaments seguien un mateix patró d’actuació: el primer  atracador  accedia a l’oficina armat amb un ganivet de grans dimensions, intimidava els treballadors i s’apoderava dels diners, mentre el segon individu exhibia una arma de foc i s’encarregava d’intimidar els clients i de realitzar les tasques de vigilància. En cadascun dels robatoris modificaven el seu aspecte i la roba o complements que portaven amb la finalitat de no ser reconeguts per la policia.

Als dos detinguts se’ls imputen un total de set robatoris amb violència i intimidació a diverses entitats bancàries. A un dels lladres també se l’imputa un delicte de falsificació de document públic oficial, ja que en el moment de la detenció portava un carnet de conduir italià falsificat amb una altra identitat la qual utilitzava per identificar-se.

El dia 9 de novembre de 2013, van passar a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i el jutge en va decretar ingrés a presó.

Redacció / Foto: ME

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix