Detenen tres persones per l’assalt amb violència a Cornellà

Són hondurenys i un d’ells havia treballat com a cuidadora de la parella d’ancians de la casa que van robar. Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir tres persones d’entre 22 i 36 anys, de nacionalitat hondurenya i amb domicili a Barcelona, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un habitatge de Cornellà de Llobregat.

Els fets es remunten al passat 13 d’abril passat quan pels volts de les 00:30 hores dos homes, que portaven passamuntanyes i exhibien ganivets de grans dimensions, van accedir a un pis de Cornellà de Llobregat on hi residia un matrimoni d’avançada edat i la seva cuidadora, que en aquell moment estaven dormint.

Els dos homes els van despertar i només van lligar amb brides la cuidadora i l’ancià, ja que la dona gran havia patit una embòlia des de feia 5 anys i no disposava de mobilitat. Aquest fet va portar els investigadors a pensar des d’un primer moment que els lladres coneixien les característiques de les persones que residien en l’immoble assaltat.

Amb les persones lligades, els lladres els van interrogar reiteradament perquè els diguessin on guardaven les joies i els diners. Després d’estar uns 30 minuts donant voltes per la casa, van marxar i es van emportar un segell i dues aliances d’or, un rellotge i 200 € en efectiu.

Després de diverses tasques d’investigació, els policies van determinar que el robatori s’havia produït a partir de la col·laboració d’una antiga cuidadora de la parella d’ancians amb dos homes, als quals havia facilitat informació respecte de la seva situació.

El dia 28 d’octubre els policies van detenir la dona de 36 anys, veïna de Barcelona, que havia treballat com a cuidadora en el domicili. Entre els dos dies següents, el 29 i 30 d’octubre, es van detenir els autors materials del robatori, de 22 i 29 anys, veïns de Barcelona. Es dóna la circumstància que a un dels dos assaltants també se li imputa un robatori amb violència a Barcelona el passat 9 d’octubre.

Després de declarar en seu judicial, el Jutge va decretar llibertat amb càrrecs per la dona i ingrés a presó per als homes.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix