Ingressa a presó un atracador de comerços multireincident

Va cometre atracaments a Sant Feliu de Llobregat, Cervelló, Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí. Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra han detingut un home de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí del Vendrell com a  presumpte autor de 16 atracaments amb arma blanca comesos entre els mesos de juliol i setembre a diversos establiments de l’Alt i Baix Penedès, el Baix Llobregat i les ciutats de L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Així mateix, se’l relaciona amb el robatori de tres motos, les quals feia servir per cometre tots els atracaments. La detenció ha estat possible gràcies a la tasca conjunta i coordinada de les unitats d’investigació de les comissaries de Vilafranca del Penedès, Cornellà de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, L’Hospitalet i Sants-Montjuïc, a Barcelona. L’atracador ha ingressat a presó.

El detingut actuava sempre seguint el mateix modus operandi. Irrompia a l’interior dels establiments acompanyat d’un altre home, tots dos amb casc de moto per evitar ser reconeguts, i amenaçaven i intimidaven el treballador de l’establiment amb un tornavís perquè els donés els diners. Tot seguit, fugien amb una motocicleta, que havien sostret prèviament.

En total, en tres mesos, el detingut va cometre fins a 16 atracaments a drogueries i farmàcies de les localitats de Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, L’Arboç, Santa Margarida i Els Monjos, L’Hospitalet, Sant Feliu de Llobregat, Cervelló, Cornellà, Sant Joan Despí i Barcelona. Per perpetrar els robatoris hauria sostret, a més a més, tres motocicletes, dues d’elles a Barcelona i l’altra a Vilafranca del Penedès, les quals utilitzava en la seva fugida.

Els Mossos d’Esquadra van poder identificar el detingut com un dels autors dels fets després de diversos mesos d’investigació, en el transcurs dels quals es van portar a terme diferents tasques d’investigació, entre les quals destaca el visionat de les càmeres de videovigilància d’alguns dels establiments atracats i les imatges captades per les càmeres de seguretat instal·lades per l’Ajuntament de L’Hospitalet a la via pública.

L’atracador presenta un ampli historial delictiu, ja que acumulava nombrosos antecedents per fets similars, pels quals ja havia ingressat a presó.

Després de passar a disposició judicial per tots aquests fets, el jutge n’ha decretat de nou l’ingrés a presó. La investigació segueix oberta per tal de localitzar i detenir el segon autor dels fets.

Redacció / Foto: ME
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix