Detinguts tres joves per un robatori amb arma blanca

Els presumptes atracadors van sostreure a la víctima, menor d’edat, un telèfon mòbil.

Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir tres joves de 20, 19 i 17 anys, amb domicilis a la localitat d’Esparreguera i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació amb exhibició d’arma blanca a la població d’Esparreguera.

Els fets van passar el dia 20 de juny de 2013 quan la víctima, un noi menor d’edat, es trobava amb un amic en un camí forestal de la localitat d’Esparreguera i dues persones tapades amb passamuntanyes i amb arma blanca van intimidar-lo i li van sostreure un telèfon mòbil.

Fruit de la investigació, es va poder comprovar que el mòbil sostret havia estat utilitzat per una tercera persona dies després del robatori i que aquesta persona havia comprat el terminal a tres nois d’Esparreguera.

Es dóna la circumstància que un dels nois que va vendre el mòbil sostret era l’amic de la víctima que el va acompanyar el mateix dia dels fets fins al punt on el van atracar. Davant aquest fet, els investigadors van concloure que el robatori va ser planejat amb anterioritat pels tres detinguts. Dos d’ells van actuar com a autors materials del fet delictiu i un tercer va ser qui va portar a la víctima a un camí forestal per facilitar el robatori.

Els dos detinguts majors d’edat han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. El detingut menor d’edat va passar a disposició de Fiscalia de menors.

Redacció / Foto: ME

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix