Dos morts i cinc ferits en una topada entre dos turismes

Imprimeix
L’accident es va produir ahir a la tarda a la carretera del Mas d’en Gall al terme municipal d’Esparreguera.

Segons informen els Bombers de la Generalitat ahir dissabte, al voltant de les dues de la tarda, van ser alertats d’un accident de trànsit que es va produir a la carretera del Mas d’en Gall –quilòmetre dos- al terme municipal d’Esparreguera. Segons les darreres informacions facilitades per la Policia Local, es va tractar d’una topada fronto-lateral entre dos turismes en els quals viatjaven, quatre i tres persones respectivament.

Com a conseqüència de l’impacte, i segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), van haver-hi set víctimes: dues d’elles han mort a l’acte, una va resultat ferida de caràcter greu i va ser traslladada en helicòpter a l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau i quatre més van resultar ferides de caràcter menys greu. D’aquestes, dues han estat traslladades a l’hospital Universitari de Bellvitge i les altres dues a l’hospital Moisès Broggi.

Fins al lloc s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que van realitzar tant la primera atenció sanitària com el rescat de l’interior dels vehicles de les víctimes mortals i d’una de les ferides greus que va quedar atrapada també. A més a més, també s´hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc ambulàncies i un helicòpter del SEM i dues patrulles de la Policia Local.

Redacció / Foto: TV3