Sis detinguts per quatre robatoris amb força a domicilis d’Olesa

Imprimeix
El jutge ordena l’ingrés a presó d’un dels arrestats i deixa en llibertat amb càrrecs a la resta.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han desarticulat un grup dedicat al robatori de domicilis del Baix Llobregat Nord amb la detenció de sis persones relacionades amb quatre robatoris a interior de domicili comesos en una mateixa nit a la localitat d’Olesa de Montserrat.

Els fets van passar durant el passat mes d’agost quan en aquest municipi es van registrar diversos robatoris amb força a interior de domicili amb la particularitat que totes les cases afectades estan situades en un radi de 250 metres i que els lladres haurien actuat en una mateixa franja horària.

En un d’aquest robatoris, agents de la Policia Local d’Olesa de Montserrat van poder detenir in fraganti a un dels autors, que anava acompanyat d’altres persones que van poder evitar la detenció i van fugir.

La Unitat d’Investigació de l’ABP de Martorell va iniciar una investigació dels fets per tal d’identificar els autors dels fets i com a conclusió va poder determinar que els ara detinguts varen participar en els quatre robatoris a interior de domicili comesos la nit del 19 d’agost passat. Una vegada detinguts es va realitzar una entrada i escorcoll en el domicili que comparteixen quatre dels arrestats a la localitat d’Olesa de Montserrat, a l’interior del qual es van localitzar diversos objectes de procedència il·lícita.

Així mateix, fruit de la investigació, els agents han pogut determinar que els detinguts havien realitzat diverses vendes d’objectes sostrets en botigues de compra-venda.

Es dóna la circumstància que quatre dels detinguts resideixen actualment en un domicili de la localitat d’Olesa de Montserrat molt a prop dels domicilis violentats.

Els arrestats van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia que va decretar l’ingrès a presó d’un d’ells, i la llibertat amb càrrecs de la resta de detinguts. Els arrestats acumulen múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni, entre els quals destaquen els robatoris a pisos.

Redacció / Foto: AM