Els Mossos desarticulen un grup que robava i desballestava vehicles

Imprimeix
Els presumptes delinqüents tenien una nau industrial a Esparreguera i acumulaven una trentena d’antecedents policials.

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones que formaven part d’un grup que es dedicava a rober i desballestar vehicles per enviar-los posteriorment al Marroc. Es tracta d'un home de nacionalitat marroquina i veí de Terrassa; i quatre homes de nacionalitat espanyola veïns de Barcelona, Sabadell, Olesa de Montserrat i Palau d’Anglesola.

Tres dels integrants es dedicaven als robatoris de vehicles, i amb l’ajuda d’altres dos els desballestaven i ho preparaven tot per traslladar les peces en furgonetes al Marroc. Els agents de la policía autonòmica van localitzar, a l'interior de la nau industrial a Esparreguera, els xassissos, bastidors i peces de sis motocicletes que procedien de diversos robatoris, i una escopeta del calibre 12.

Els cinc detinguts, que acumulen una trentena d’antecedents policials. Dos d'ells els van decretar l'expulsió del territori, mentre que la resta han quedat en llibertat amb càrrecs. Als membres del grup criminal se'ls imputen nou delictes de robatori i furt d'us de vehicles, a més d'un delicte de tinença d'armes.

Redacció / Foto: Arxiu