Els Mossos detenen quatre persones per robar coure en la B-23 i metro

Els agents de la policia autonòmica van sorprendre als lladres en el moment del delicte a Esplugues i Cornellà de Llobregat.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre persones a les quals acusen de robar cable de coure en l'autopista B-23 i en el metro, ha informat el cos en un comunicat segons l'agència EFE.

Segons indiquen els Mossos, el passat dia 8 de setembre, els agents van descobrir a un home de 53 anys i nacionalitat espanyola mentre robava el cable elèctric en l'autopista B-23, a l'altura d'Esplugues de Llobregat. Quatre dies abans, a Cornellà de Llobregat, els mossos havien detingut tres persones més quan tractaven de robar coure de les vies del metre. Els agents de tràfic van localitzar al presumpte lladre amagat en una zona boscosa a costat de la carretera C-245 amb una motxilla plena d'eines per tallar i pelar el cable i una quarantena de rotllos de cable de coure, valorats en més de 400 euros. El tram de cable robat donava subministrament a un panell de senyalització de velocitat variable, que va deixar de funcionar momentàniament. La reparació dels danys causats supera els 2.000 euros.

A Cornellà de Llobregat, els Mossos d'Esquadra van detenir –segons l'agència EFE- a tres persones de 25, 23 i 33 anys, de nacionalitat espanyola i russa, mentre intentaven accedir per la força al metre amb l'objectiu de robar coure de les vies. Una veïna de la zona va alertar als mossos que es van presentar en el lloc dels fets sorprenent als lladres, els quals, en veure's descoberts, van tractar d'escapar però van poder ser detinguts per la policia. Després de prestar declaració davant el jutge, els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: ME

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
156

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix