Detingut a Cervelló un actiu narcotraficant colombià

Imprimeix
La Policia li troba a casa 380 grams de cocaïna que distribuïa entre clients de municipis del Baix Llobregat nord

Fonts policials han informat que, en l’escorcoll, van trobar-li a sobre un embolcall amb 5,499 grams de cocaïna i un bitllet de 500 euros, i a dins del vehicle 42 paperines de cocaïna, amb un pes total de 32,400 grams, i 185 euros fraccionats en bitllets de diferent valor. Per això, els agents el van detenir per presumpte tràfic de drogues.

Davant la quantitat de droga trobada i preparada per a la seva distribució, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu van demanar autorització judicial per fer entrada i escorcoll al domicili del detingut, una planta baixa de Corbera de Llobregat, per tal de comprovar si a casa seva guardava més droga i tenia estris per elaborar, pesar, tallar i distribuir la substància, així com diners procedents del tràfic de drogues.

Bitllet a Pereira 

En l’escorcoll, els Mossos d’Esquadra van localitzar a l’habitació del detingut eines de bricolatge, equips informàtics i electrònics, 11 telèfons mòbils, 19 rellotges de polsera, dues cadenetes platejades, 305,7 grams de substància de tall, 341,7 grams de cocaïna, dues balances de precisió, diversos embolcalls i filferros per preparar les dosis i un pressupost de viatge per a Pereira (Colòmbia) per al setembre.

El detingut, sense antecedents policials, va passar el dia 1 de juliol a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 7 de Sant Feliu de Llobregat, el qual en va decretat la libertat amb càrrecs amb la prohibició de sortir de l’estat espanyol.

Redacció | Foto: Arxiu