Detingut a Cervelló un actiu narcotraficant colombià

La Policia li troba a casa 380 grams de cocaïna que distribuïa entre clients de municipis del Baix Llobregat nord

Fonts policials han informat que, en l’escorcoll, van trobar-li a sobre un embolcall amb 5,499 grams de cocaïna i un bitllet de 500 euros, i a dins del vehicle 42 paperines de cocaïna, amb un pes total de 32,400 grams, i 185 euros fraccionats en bitllets de diferent valor. Per això, els agents el van detenir per presumpte tràfic de drogues.

Davant la quantitat de droga trobada i preparada per a la seva distribució, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu van demanar autorització judicial per fer entrada i escorcoll al domicili del detingut, una planta baixa de Corbera de Llobregat, per tal de comprovar si a casa seva guardava més droga i tenia estris per elaborar, pesar, tallar i distribuir la substància, així com diners procedents del tràfic de drogues.

Bitllet a Pereira 

En l’escorcoll, els Mossos d’Esquadra van localitzar a l’habitació del detingut eines de bricolatge, equips informàtics i electrònics, 11 telèfons mòbils, 19 rellotges de polsera, dues cadenetes platejades, 305,7 grams de substància de tall, 341,7 grams de cocaïna, dues balances de precisió, diversos embolcalls i filferros per preparar les dosis i un pressupost de viatge per a Pereira (Colòmbia) per al setembre.

El detingut, sense antecedents policials, va passar el dia 1 de juliol a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 7 de Sant Feliu de Llobregat, el qual en va decretat la libertat amb càrrecs amb la prohibició de sortir de l’estat espanyol.

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix