Detenen una dona per l’assassinat d’un home a Sant Boi a l’abril

La sospitosa, de 33 anys, estava en recerca i captura per la seva relació amb el mort, un jubilat de 61 anys

El cadàver de l'home va ser localitzat el passat 8 d'abril al seu domicili, situat en el tercer pis d’un edificio ubicat al barri de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, després que els veïns alertessin als mossos que percebien una forta olor al replà de l'escala.

Quan els agents van entrar al domicili, del qual sortia la forta olor, van trobar el cadàver de l'home, de 61 anys i de nacionalitat espanyola, amb evidents signes d'haver patit violència i d'haver mort feia dies.

Excamioner i extreballador de Roca

Segons els veïns han explicat a LA PREMSA DEL BAIX, Julián tenia “problemes d’addicció a l’alcohol després d’haver portat certa mala vida”.

L’home havia treballat com a camioner i també havia estat empleat de l’empresa Roca, però en l’actualitat estava prejubilat: “Anava amb persones conflicitives que se’n aprofitaven d’ell”, ha explicat un dels seus veïns.

Des dels Mossos han indicat que l’autòpsia haurà de revelar la causa de la mort i també el temps que feia que el cadàver era a la casa.

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud es van encarregar de les indagacions fins a trobar la dona, la vinculació amb el difunt no ha estat revelada per la policia.

La policia catalana tampoc han informat del mòbil del crim perquè el cas està sota secret de sumari i la investigació continua oberta.

Héctor Marín | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix