Creix la sensació d’inseguretat entre els ciutadans de Molins de Rei

Imprimeix
Coincideixen en pocs dies un robatori amb violència a l’interior d’una finca i un furt a un pàrquing privat

Es dona la circumstància que, a l’any 2012, es van registrar dos robatoris amb força a interiors de portals de finques d’habitatges, amb una manera d’actuar similar, un extrem que pot haver ajudat a augmentar ara la percepció que de la inseguretat de Molins de Rei tenen els seus habitants.

A plena llum del dia

Fa tres setmanes, un jove va fingir estar fent una visita a un del veïns d’una finca per a, en realitat, atacar sense escrúpols una dona gran. Un cop es va fer amb els objectes de valor de la veïna, el lladre va fugir del lloc dels fets.

La senyora es va quedar estirada al terra, alertant els veïns, amb la tíbia i el peroné trencats, motiu pel qual ha hagut de ser operada, segons ha informat Viu Molins. Els fets van passar a plena llum del dia al carrer Sant Isidre del barri del Canal el passat 5 de juny.

Pàrquing privat

De la seva banda, la matinada del 19 de juny, vigilants de seguretat de l’estació de Renfe a Molins de Rei van detectar la presència de tres homes estaven forçant la porta d’un pàrquing privat proper a l’estació.

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir in situ un home de nacionalitat espanyola, de 27 anys i veí d’Esparreguera.

A més, els agents van localitzar una bossa d’eines per a cometre robatoris amagada sota un vehicle.

Al detingut li constaven dos antecedents policials per robatori amb força. Els altres dos sospitosos que haurien ajudat al lladre a forçar la porta no van ser poder ser localitzats pels agents en el moment de la detenció.

El detingut, tot i els antecedents i tot i haver estat eixampat in situ, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant un jutge.

Assalt similar a Sant Feliu

El dia anterior, un home de 40 anys havia estat detingut per un assalt semblant a un pàrquing privat de Sant Feliu de Llobregat.

L’individu va ser arrestat mentre fugia. La Policia catalana va actuar en col·laboració amb la de Sant Feliu de Llobregat.

H. Marín | Foto: Arxiu