Detingut per robar 3 cops en 13 dies a una benzinera de Martorell

Imprimeix

El presumpte autor és, segons fonts policials, “un multireincident ja que feia pocs dies que havia sortir de la presó després d’haver complert 6 anys de condemna per atracaments”.

A presó

En la seva nota oficial, l'àrea de comunicació dels Mossos informa que el detingut ha tornat a la presó.

En tots tres atracaments, l’autor seguia el mateix modus operandi: cometia els robatoris molt ràpidament i, tot seguit, fugia amb un vehicle tot terreny.

Actuava de dia, entrava sol a l’establiment, s’ocultava la cara amb un tapaboques o unes ulleres de sol i una gorra i demanava els diners de la caixa a la treballadora mentre l’amenaçava amb un ganivet.

Robatoris frustrats a Gavà i Viladecans

L’atracador va repetir els robatoris fins a tres cops en la mateixa benzinera de Martorell –el 4, 15 i 17 de juny- i també va intentar fer el mateix a dues benzineres més de Gavà i Viladecans, el 16 i 17 de juny, respectivament, però no va poder endur-se el botí.

El pas d’una patrulla de proximitat dels Mossos per una benzinera de Martorell va identificar a una persona d’aspecte molt semblant a les imatges que es tenien de l’atracador entrant en un vehicle tot terreny.

Ganivet

Els Mossos van identificar i detenir el presumpte atracador el 19 de juny quan sortia del seu domicili amb el vehicle amb el qual perpetrava els atracaments.

A l’interior hi van trobar la roba i el ganivet amb els quals realitzava els robatoris i a casa seva, es van trobar més peces de roba que l’atracador havia utilitzat en els atracaments.

Redacció | Foto: Arxiu