Detingut per robar 3 cops en 13 dies a una benzinera de Martorell

El presumpte autor és, segons fonts policials, “un multireincident ja que feia pocs dies que havia sortir de la presó després d’haver complert 6 anys de condemna per atracaments”.

A presó

En la seva nota oficial, l'àrea de comunicació dels Mossos informa que el detingut ha tornat a la presó.

En tots tres atracaments, l’autor seguia el mateix modus operandi: cometia els robatoris molt ràpidament i, tot seguit, fugia amb un vehicle tot terreny.

Actuava de dia, entrava sol a l’establiment, s’ocultava la cara amb un tapaboques o unes ulleres de sol i una gorra i demanava els diners de la caixa a la treballadora mentre l’amenaçava amb un ganivet.

Robatoris frustrats a Gavà i Viladecans

L’atracador va repetir els robatoris fins a tres cops en la mateixa benzinera de Martorell –el 4, 15 i 17 de juny- i també va intentar fer el mateix a dues benzineres més de Gavà i Viladecans, el 16 i 17 de juny, respectivament, però no va poder endur-se el botí.

El pas d’una patrulla de proximitat dels Mossos per una benzinera de Martorell va identificar a una persona d’aspecte molt semblant a les imatges que es tenien de l’atracador entrant en un vehicle tot terreny.

Ganivet

Els Mossos van identificar i detenir el presumpte atracador el 19 de juny quan sortia del seu domicili amb el vehicle amb el qual perpetrava els atracaments.

A l’interior hi van trobar la roba i el ganivet amb els quals realitzava els robatoris i a casa seva, es van trobar més peces de roba que l’atracador havia utilitzat en els atracaments.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix