Detingut per extorsionar treballadors de 3 comerços al Prat de Llobregat

Imprimeix

Segons les dades facilitades aquest dimarts per la Policia de la Generalitat, l’extorsionador amenaçava que, si no rebia uns diners, prendria represàlies contra les víctimes i els seus familiars. A més, els assegurava que estaven sent controlats mitjançant càmeres de videovigilància.

Carta anònima

Els fets van passar el 17 d'abril, quan treballadors dels tres comerços “van rebre durant el matí una carta anònima, amb el mateix format i text, on se'ls demanava que l'endemà dipositessin 2.000 euros a una bústia ubicada a la teulada d'un edifici de la població”, han explicat fonts dels Mossos.

Després de rebre aquesta informació, els agents van inspeccionar la teulada de l'edifici on presumptament l'home havia col·locat la bústia i el van trobar.

Inspecció de la teulada

Va ser llavors quan van veure en càmeres de seguretat de l'immoble com el presumpte autor transportava la bústia.

Els Mossos van aconseguir localitzar i detenir al seu propi domicili al presumpte autor dels fets.

Un cop al seu pis, van trobar més proves que l'incriminaven, com, per exemple, la roba que portava quan va instal·lar la bústia a la teulada de l'edifici.

En llibertat condicional

En el moment dels fets, el presumpte autor es trobava en llibertat condicional després d'una condemna a presó per diversos delictes contra la salut pública.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a un jutjat.

Redacció | Foto: Arxiu