Detinguts per robar coure a Sant Andreu de la Barca

Els fets es van produir el passat 13 de març, quan Enrique CC, de nacionalitat espanyola, i Mouhamadodu B, de nacionalitat senegalesa, tots dos de 24 anys i veïns de Sant Andreu de la Barca, carregaven el material en un cotxe ubicat al carrer Rector Juanico de Sant Andreu de la Barca.

500 metres de cablejat

Quan un dels joves, en veure’s sorprès per la policia, es va posar nerviós, va acabar confessant que ell i un amic seu havien robat el cablejat d’una instal·lació esportiva municipal de la població.

Els agents van verificar que s’havia comés un robatori amb força a l’interior d’una instal·lació esportiva, situada al carrer Pedraforca de Sant Andreu de la Barca, d’on havien sostret 500 metres de cablejat elèctric.

Els detinguts han passat a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Martorell, que ha decretat la llibertat amb càrrecs de per als dos.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix