Ensorrament parcial d’un bloc a Martorell

En el moment de l'ensorrament, sobre les dues de la matinada d’aquest dimecres, hi havia quatre persones a l'edifici -dos adults i dos menors-, únics veïns del bloc, que es trobaven al tercer pis i que els Bombers han evacuat amb ajuda d'una autoescala.

L'ensorrament ha estat al número 31 del carrer Francesc Santacana del municipi, un edifici de planta baixa i tres pisos, i ha afectat verticalment a tots els pisos per la part davantera de l'immoble.

Els Bombers també han desallotjat preventivament un dels edificis contigus a l'afectat, també de planta baixa i tres pisos, mentre que l'altre està abandonat.

Al lloc s'han desplaçat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han revisat les afectacions ocasionades per l'ensorrament, així com efectius de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Redacció | Foto: Ajuntament Martorell
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
68

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix