Detinguts tres menors per una desena d’atracaments a Cornellà

Imprimeix

La Policia catalana va iniciar la investigació el passat mes desembre de 2012, arran de la denúncia interposada per set nois menors d’edat que havien patit un atracament quan sortien d’una gran superfície comercial de Cornellà per anar a l’estació de ferrocarrils per tornar a casa.

Un altre noi, menor d’edat, els va assaltar i els va intimidar amb una arma de foc per tal que li donessin les seves pertinences.

Tret a l’aire

L’atracador va marxar amb diversos telèfons mòbils i, en el moment de fugir, va fer un tret a l’aire, han informat des dels Mossos d’Esquadra.

Els altres dos robatoris van tenir lloc el passat 7 de febrer a la nit, també a Cornellà de Llobregat, quan dos nois van atracar amb arma blanca a dos nois menors d’edat i els van robar el telèfon mòbil, objectes electrònics, diners, documentació i una armilla.

Tots dos atracaments van tenir lloc amb una hora de diferència en les intermediacions de l’estació de tren.

Els Mossos van poder identificar els tres autors dels atracaments a partir del visionat d’imatges de càmeres de seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat i del seu reconeixement fotogràfic per part de les víctimes.

Espanyol - Betis

En la investigació policial es va escorcollar també el domicili d’un dels menors detinguts, a l’interior del qual es van recuperar diversos telèfons mòbils que havien estat sostrets a la sortida de l’Estadi de Cornellà-El Prat després del partit RCD Espanyol - Betis.

Tots tres detinguts van passar a Fiscalia de Menors, que va decretar l’ingrés a un centre de menors per al més jove d’ells, de 14 anys.

Pel que fa als altres dos nois, un d’ells de 15 anys, va quedar en llibertat sota custòdia dels pares, mentre que l’altre, de 17 anys, té la prohibició judicial d’entrar al municipi de Cornellà.

R. | Foto: Arxiu