Un accident d’un autobús de línia causa catorze ferits a Esplugues

Imprimeix

El vehicle ha caigut per un forat d’uns cinc metres d’alçada en una zona d’obres per causes que es desconeixen

Catorze ferits, dos d’ells greus (un és el conductor), és el balanç d’un accident d'un autobús de la línia L10 a Esplugues de Llobregat -a tocar de Cornellà-. El vehicle ha caigut per un forat d'uns cinc metres d'alçada en una zona on es feien les obres d’un aparcament d’un nou hospital (no hi ha cap treballador ferit). Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 13.48 hores i s'ha activat la prealerta PROCICAT. El SEM ha activat onze unitats.

GIZUfP5WMAAPUuD

GIZKQYwWYAEHXXs 1

Els Bombers de la Generalitat han explicat que ja s'ha evacuat les vint-i-cinc persones que anaven a l’autobús de línia i que han controlat una fuita de gasoil. També han evacuat els treballadors de l’obra. Segons el SEM, els ferits han estat traslladats a diferents centres hospitalaris.

WhatsApp Image 2024 03 11 at 14.27.16

WhatsApp Image 2024 03 11 at 14.27.17

La Policia Local d’Esplugues ha obert una investigació per esclarir els fets. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’autobús ha patit l’accident quan circulava en línia recta i, per causes que es desconeixen a hores d’ara, ha pujat a la vorera i s’ha precipitat per un forat.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat-LPdB