Robatori frustrat en una cafeteria de Martorell

Imprimeix

El lladre va amenaçar la treballadora amb una arma blanca i en resistir-se va fugir i, posteriorment, els Mossos d’Esquadra el van detenir després d’identificar-lo gràcies a unes imatges d’una càmera

A vegades les temptatives de robatori tenen un final feliç. Això és el que va passar a Martorell el passat 21 de febrer, quan un home va entrar en una cafeteria del municipi baixllobregatí amb la intenció de robar els diners de la caixa. El lladre va amenaçar la treballadora de l’establiment amb una arma blanca, però aquesta es va resistir (tal com reflecteix la càmera de l’interior de la cafeteria).

En veure que no podria aconseguir el seu objectiu, l’home, que anava tapat amb una mascareta i gorra per ocultar la seva identitat, va fugir de la cafeteria en direcció al seu vehicle que estava estacionat a prop de la zona del succés. El lladre no es va adonar que una càmera li estava gravant. Les imatges van facilitar la investigació dels Mossos d’Esquadra, ja que van identificar l’autor de la temptativa de robatori. El 28 de febrer, els agents de policia es van presentar en el seu domicili i va ser detingut.

Redacció / Foto-Vídeo: Mossos d’Esquadra