Nou operatiu policial a Sant Cosme contra el tràfic de drogues

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra han fet entrades i escorcolls en diversos domicilis particulars on han trobat plantacions indoor de marihuana

Des de primera hora d’aquest matí, els Mossos d’Esquadra estan fent un ampli operatiu policial contra un grup criminal investigat per delictes de tràfic de drogues en diferents punts de Catalunya. Concretament a Sant Adrià del Besòs, Tarragona i el Prat de Llobregat, al barri de Sant Cosme. En aquest dispositiu hi participen uns dos-cents agents policials (BRIMO, ARRO, unitat canina, la de subsol i la de drons). També hi participen tècnics d'Endesa per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric.

poli metro mossos

poli mossos 0

poli mossos 2

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, ja han fet entrades i escorcolls en diversos domicilis particulars de la plaça del Barri d’Orcasitas a Sant Cosme on han descobert plantacions indoor de marihuana. A més, també han pogut trobar altres substàncies estupefaents. El balanç del dispositiu, on també ha col·laborat la Policia Local, és de dotze detinguts i deu entrades i perquisicions. S'han pogut desmantellar sis plantacions indoor de marihuana.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra