Detenen quatre menors per robatoris amb violència al Baix Llobregat

Imprimeix

Durant la segona quinzena del mes de gener els Mossos van recollir dues denúncies de robatoris amb violència i intimidació comesos a les localitats de Sant Andreu de la Barca i Abrera.

En aquestes denúncies coincidia el lloc del fet delictiu -estacions de Ferrocarrils de la Generalitat- i el modus operandi dels autors, un grup de joves que intimidaven les seves víctimes menors d’edat amb una arma blanca, utilitzant la violència per sostreure  mòbils i aparells electrònics, han informat fonts policials.

En un dels  robatoris violents, els autors, a banda d’exhibir una arma blanca per a intimidar uns joves, van agredir físicament a una de les víctimes, que també és menor d’edat.

Agents de la Unitat d’Investigació de  la Comissaria de Martorell van obrir una investigació i van poder identificar els detinguts gràcies a les imatges recollides de les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat, així com pels reconeixements fotogràfics realitzats per les víctimes dels robatoris.

Assalt a Sant Feliu

El tercer robatori amb violència comès per aquest grup de menors es va cometre a la localitat de Sant Feliu de Llobregat, han indicat les mateixes fonts.

Els investigadors no descarten més detencions perquè en els tres robatoris va participar una cinquena persona.

Els detinguts van passar a disposició de Fiscalia de Menors, que va decretar l’ingrés a un centre d’internament per a dos d'ells i llibertat amb càrrecs per la resta.

Redacció | Foto: Arxiu