Mor un home després de llançar-se pel balcó a Cornellà de Llobregat

Ha caigut a la terrassa d’un bar davant la gran sorpresa dels clients que es trobaven a l’establiment en aquell moment

Tràgic succés a Cornellà de Llobregat. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, un home d’edat avançada ha mort després de llançar-se al buit des d’un balcó, presumptament del seu domicili, al municipi baixllobregatí.  

Els fets s’han produït aquest migdia, al voltant de les 12:00 hores, al passeig dels Ferrocarrils Catalans. Un testimoni ha pogut veure com aquesta persona saltava des del balcó de l’edifici i ha caigut a la mateixa terrassa d’un bar. L’impacte contra el terra ha estat brutal i ha provocat la seva mort instantània davant de la gran sorpresa i consternació dels clients que en aquell moment es trobaven a l’establiment.

El cos de la policia catalana així com la Guàrdia Urbana s’han personat al lloc, però ja era massa tard. El SEM només ha pogut certificar la mort de l’home. Fins ara no han sortit a la llum més detalls sobre els fets. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els motius del tràgic succés.

Redacció / Foto: Particular 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix