Megaoperatiu policial contra les bandes llatines

Agents dels Mossos d'Esquadra han iniciat durant la matinada d'aquest dimarts una de les majors operacions realitzades mai al nostre país contra les denominades com bandes llatines. Més d'un centenar d'agents del cos policial, incloses unitats del Grup Especial d'Intervenció (GEI) i unitats canines, han participat en un desplegament organitzat contra els Black Panthers que ha inclós entrades i registres a pisos de Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, a més d’alguna ciutat de fora de Catalunya, com Saragossa.

Els Mossos creuen que els Black Panthers -una banda d'origen dominicà que no té res a veure amb el grup d’activistes negres de la dècada dels 70 als Estats Units-  són un grup organitzat i plenament jerarquitzat a qui acusen de diversos delictes, entre ells associació il·lícita, tràfic de marihuana, retenció il·legal o temptativa d'homicidi, segons fonts policials.

Entre els detinguts, es trobarien els dos màxims líders de Black Panthers a Catalunya, arrestats als seus domicilis a L'Hospitalet i acusats de prendre la pràctica totalitat de les decisions a la banda.

L’entrada policial a Esplugues ha estat al número 17 del carrer Cedres , tot i que el veïnat no s'ha vist afectat en cap cas per l'activitat dels agentes de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix