Dos detinguts al Baix en un dispositiu contra el terrorisme gihadista

Imprimeix

Un ha estat localitzat a Martorell i un altre a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires

Tal com ha avançat aquest matí La Premsa del Baix, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han activat un dispositiu contra el terrorisme gihadista en diversos municipis catalans -entre els quals a Martorell- i a Mérida (Extremadura). El balanç de l’actuació policial ha estat de quatre persones detingudes, una d’elles a la localitat del Baix Llobregat Nord i un altre a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires.

Des de quarts de set del matí han fet entrades i escorcolls a Rubí (Vallès Occidental), Martorell (Baix Llobregat), Sant Pere de Ribes (Garraf) i també a la ciutat de Mèrida, a Extremadura. Un dels detinguts és un intern de Brians 2. Un altre dels arrestats s'ha fet a l'entrada de Martorell i un altre a la de Sant Pere de Ribes. A Mèrida se n'ha fet el quart. Pel que fa a l'entrada de Rubí, els agents no han trobat la persona que buscaven. Els fets estan instruïts pel jutjat central d'instrucció número 6 de l'Audiència Nacional.

Captura de pantalla 2024 01 16 a las 18.01.25

Els Mossos d’Esquadra han desplegat agents de la Comissaria General d'Informació, dels TEDAX, els GEI, l'Àrea Regional de Recursos Operatius, la unitat canina i la científica. La investigació està sota secret d'actuacions.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d'Esquadra-LPdB