Dos assalts violents en un matí a joieries de Cornellà i El Prat

Imprimeix

Els investigadors de la Policia Catalana no han pogut encara determinar si els dos assalts, que recorden al de la joieria Tous de Passeig de Gràcia, guarden relació entre ells.

La propietària de la joieria Susi d’El Prat (radicada al número 76 de l’avinguda Verge Montserrat) es troba encara ingressada a conseqüència de la pallissa que va rebre durant el robatori, segons ha avançat aquest dimecres elmundo.es.

El primer assalt es va produir cap a les 9.45 hores, quan la propietària de la joyería, que tot just havia arribat a obrir la botiga, va rebre la visita de dos clients als quals la setmana passada havia venut un rellotge.

Apallissada i escanyada

Els dos homes van anunciar que tornaven a la joyería per tal d'ajustar la corretja del producte, un extrem que va fer que la propietària del negoci confiés en ells.

Però va ser en aquest precís moment quan van saltar sobre ella i la van apallissar. Després la van acabar escanyant fins a provocar el desmai.

Un cop amb l'única trebalaldora a terra, entre dos i tres persones van robar objectes i diners, gairebé tot el que hi havia.

Els lladres, d'accent sud-americà, van fugir del lloc en una motocicleta.

La propietària de la joieria, que fa mig any va patir un altre robatori violent en un altre establiment de la seva propietat, es troba ingressada a l'Hospital de Bellvitge.

Els metges l’estan tractant d'un vessament provocat per l'asfíxia a què va ser sotmesa.

Amb una maça a El Corte Inglés

El segon atracament d’aquest dimarts va ser sobre les 11.30 hores a El Corte Inglés de Cornellà de Llobregat. Tres encaputxats van entrar armats amb maces i martells a la joieria del centre comercial i, a continuació, van trencar les vidrieres on es mostren les joies, segons ha avançat elmundo.es.

Després d'agafar diversos rellotges d'alta gamma, van intimidar treballadors i clients del local.

De la mateixa manera que els atracadors de la joieria del Prat, els sospitosos van fugir d’El Corte Inglés en motos de gran cilindrada.

Redacció | Foto: Arxiu