Detenen tres persones a l’Aeroport del Prat per robatori

Imprimeix

Els lladres, que estan a punt de prendre el vol amb destinació a Lisboa, s’havien apropiat d’articles de cosmètica i joieria per valor de 23.000 euros en el Duty free

La Guàrdia Civil va detenir a tres dones en l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat com a suposades autores d'un delicte furto de cosmètics i joieria en el Duty free de la terminal 2. Els agents policials de la instal·lació aeroportuària van ser alertats pels treballadors del Duty free sobre la possibilitat que algú pogués haver robat a la seva botiga.

webmail.lapremsadelbaix.es

Després de revisar les càmeres de seguretat, van localitzar a tres passatgeres a punt de prendre un vol amb destinació a Lisboa (Portugal) amb articles de cosmètica i joieria a l'interior del seu equipatge de mà sense cap justificant de compra per valor de 23.000 euros.

Una vegada detingudes, es van verificar tots els establiments de l'aeroport i es va comprovar que aquestes dones haurien sostret nombrosos articles de luxe en més botigues (joieria, cosmètics, ulleres de sol i perfumeria). Tots els articles robats han estat restituïts als seus establiments d'origen.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil