Quatre detinguts en una baralla d’embaladors de maletes a l’aeroport

Imprimeix

A la instal·lació aeroportuària no hi ha cap empresa que ofereixi el servei de protegir l'equipatge amb plàstic i a vegades hi ha hagut tensions

Un total de quatre persones van ser detingudes ahir  a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat després de participar en una monumental baralla aquest dissabte a la zona de sortides de la Terminal 1. Es tracta de joves que es guanyen la vida embolicant amb plàstic transparent les maletes i equipatges dels passatgers que han d'embarcar. Per causes que s'investiguen, dos grups es van enfrontar a cops. Com a mínim, un dels joves va resultar ferit. 

Captura de pantalla 2023 12 10 a las 10.48.19

Actualment, a la instal·lació aeroportuària no hi ha cap empresa que ofereixi el servei de protegir l'equipatge amb plàstic -a l'espera que Aena l'adjudiqui a una empresa- i ho fan els anomenats embaladors, una activitat que no està regulada. Alguns embaladors admeten que s'organitzen, i que a vegades hi ha hagut tensions entre ells. Els Mossos asseguren que munten dispositius esporàdics per identificar-los.

Redacció / Fotos: Particulars