Detinguts per set robatoris amb violència al Baix Llobregat Nord

Imprimeix

Fonts policials han explicat que en aquests mesos van rebre denúncies de robatoris amb violència i intimidació comesos en Olesa de Montserrat, Abrera, Esparreguera i Collbató.

“En els diferents fets coincidia el tipus de víctima, habitualment menors d’edat, i el modus operandi dels autors, normalment dos joves d’ètnia marroquí que intimidaven les seves víctimes amb una arma blanca per sostreure principalment mòbils i diners en efectiu”, han indicat les citades fonts.

Arma de foc simulada

Els sospitosos en alguns casos no dubtaven en fer servir la violència per cometre els delictes, i en un dels robatoris violents a la via pública van arribar  a utilitzar una arma de foc simulada.

Els Mossos van poder imputar la presumpta autoria dels fets als detinguts amb les imatges recollides de les estacions de ferrocarrils de la Generalitat i els reconeixements fotogràfics realitzats per les víctimes dels robatoris.

Van ser detinguts a la seva localitat de residència a Esparreguera el passat 29 de gener, en diferents hores i després de localitzar-los i identificar-los a la via pública.

Fugit d'un centre de menors

Els agents van comprovar que un dels presumptes autors es trobava fugit d’un centre de menors des de feia quatre mesos.

El detingut adult, Khalid Z, va ingressar a presó provisional per ordre del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell i els dos detinguts menors d’edat van ingressar en un centre tancat de menors.

R. | Foto: Arxiu