La jove que va morir en caure-li un arbre a Madrid era d’Esparreguera

Imprimeix

En el moment del fatal accident la noia, que estava estudiant a la capital madrilenya es trobava passejant amb els seus pares

Avui s’ha sabut que la jove, de vint-i-tres anys, que va morir ahir dijous en caure-li un arbre a causa del vent al carrer Almadro del districte madrileny de Chamberí va néixer a Esparreguera. L’arbre, de quinze metres d’alçada, un perímetre de 188 centímetres si dues tones de pes, no es va poder mantenir dret a causa de les fortes ratxes de vent per la borrasca Ciarán.

rbre esparreguerina

fbfc6aa6 7b1b 4320 9692 cebf59c26ec0 16 9 discover aspect ratio default 0

16989296629871

La jove, que estava vivint a la capital espanyola, estava passejant per la zona amb els seus pares i la va sorprendre morint a l’acte. Feia pràctiques en una farmacèutica i estudiava un màster. Cinc persones més van resultar ferides per la caiguda de l'arbre. El psicòleg va assistir els pares de la jove i una testimoni per una crisi d'ansietat. A més, el Server va constatar ahir dijous després de produir-se el succés que l'exemplar desplomat no sofria cap patologia ni mal previ a la caiguda, i que era un "arbre sa".

Redacció / Fotos: Arxiu-Diaris