La cancel·lació de vols de Vueling provoca una revolta dels viatgers

Imprimeix

Una cinquantena de persones han tallat un dels accessos dels autobusos de la instal·lació com a protesta, ja que la companya no els donava cap mena d’informació i alternatives per a desplaçar-se

Matinada molt moguda la que s’ha pogut viure avui a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. Les inclemències meteorològiques ha provocat la cancel·lació de diversos vols de la companya Vueling deixant els passatgers a terra. L’empresa, segons ha pogut saber La Premsa del Baix, no els ha ofert cap mena d’informació, solució i alternativa per viatjar. Un fet que ha precipitat el seu enuig i ha provocat una petita revolta d’una cinquantena de persones de les més d’un centenar d’afectats.

foto 3112650 1 630x630

La indignació ha anat creixent fins que han decidit tallar la circulació que impedia que els autobusos de l’aeroport poguessin fer el seu servei. Tot ha tornat a la normalitat al voltant de les 06:15 hores després de la intervenció policial dels Mossos d’Esquadra per si la situació pogués anar a més. Finalment, els viatgers han pogut ser traslladats amb autobusos.

Redacció / Fotos: Arxiu