Aldarulls i actes vandàlics a la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Un grup de persones han llançat ampolles als agents policials, han trencat el vidre de l’aparador d’un establiment comercial i també hi ha hagut destrosses en diversos vehicles estacionats a la via pública

Aquesta matinada s'han produït incidents durant la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat. Segons fonts policials, un grup de joves han llançat objectes contra la policia i han provocat aldarulls i danys en diversos establiments i vehicles estacionats a la via pública del municipi. No hi ha hagut cap ferit.

Captura de pantalla 2023 10 15 a las 15.15.51

PHOTO 2023 10 15 12 48 29

Els fets han passat cap a les 4:30 hores de la matinada, després dels concerts musicals. Un grup de persones ha començat a llençar ampolles contra els agents policials. Els esvalotadors han mostrat una actitud violenta i han causat aldarulls en diferents punts de la ciutat. Han trencat el vidre de l’aparador d’un establiment comercial al carrer Sant Llorenç s'han vist afectats diversos vehicles estacionats a la via pública per actes vandàlics al carrer Pi i Maragall. Gràcies a la ràpida actuació i a l’operatiu desplegat de Mossos d’esquadra i Policia Local els incidents no han anat a més.

F8a Vr0W0AAK5ha

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els autors dels aldarulls. De moment no hi ha detinguts.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-TV3