Tres ferits en una topada entre un comboi del Trambaix i una ambulància

Imprimeix

L'accident s'ha produït a les 10.59 hores d'aquest dimarts a la confluència dels carrers Laureà Miró i Molí d'Esplugues de Llobregat

Un comboi del Trambaix ha topat de forma fortuïta amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que traslladava un pacient a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i duia els senyals acústics i lluminosos activats.

IMG 4058

IMG 4059

L'accident s'ha produït a les 10.59 hores d'aquest dimarts a la confluència dels carrers Laureà Miró i Molí d'Esplugues de Llobregat. El vehicle hauria travessat les vies sense respectar un semàfor en vermell i el tramvia hi hauria xocat. Fruit del sinistre un passatger del tren ha resultat ferit menys greu i se l'ha traslladat al CUAP de Sant Ildefons. A banda, els dos tècnics que anaven a l'ambulància també han estat ferits lleus i se'ls han endut a l'hospital Moisès Broggi. En paral·lel, una altra dotació del SEM s'ha desplaçat fins a punt i ha dut a l'hospital el pacient de l'ambulància que es trobava en estat menys greu.

IMG 4060

La circulació del Trambaix s'ha interromput durant trenta minuts a causa d'aquest succés entre les estacions de Montesa (Esplugues de Llobregat) i Can Rigal (Hospitalet de Llobregat). Posteriorment, s'ha reprès el pas de tramvies, però les freqüències de les línies T1, T2 i T3 s'han mantingut alterades.

Redacció / Fotos: LPdB