Desmantellen una plantació de marihuana en una nau de Sant Andreu

Imprimeix

Els agents van localitzar una complexa infraestructura destinada a la plantació de marihuana i van intervenir més de 800 plantes i van detenir dues persones investigades per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria Martorell van detenir el 3 d'octubre, dos homes de 27 i els 29 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i d'un de defraudació de fluid elèctric.

santandreu mari 2

La investigació es va iniciar a l'agost quan els investigadors van detectar una nau industrial a Sant Andreu de la Barca, sense activitat industrial coneguda, però amb moviment de persones i de vehicles, on hi portaven material utilitzat habitualment per instal·lar plantacions de marihuana. A més, tècnics de la companyia elèctrica van estimar que el consum d'aquesta nau era molt superior al de l'activitat d'una empresa i que la instal·lació s'havia manipulat amb el consegüent risc d'incendi. Després de setmanes d'investigació, els agents van concloure que a l'interior d'aquesta nau hi havia una plantació de marihuana.

santandreu 3 mari

El 3 d'octubre es va realitzar l'explotació de la investigació. A l'interior de la nau s'hi va localitzar una complexa instal·lació de marihuana, dividida en diverses estances i una zona específica on les persones investigades hi feien vida, motiu pel qual es va aturar l'entrada i escorcoll. Així mateix els agents van detenir les dues persones investigades per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Finalment, sota la tutela del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Martorell es va dur a terme l'entrada i escorcoll la mateixa tarda: es va desmantellar la plantació de 800 plantes de marihuana i tota la instal·lacióEls arrestats van passar a disposició judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra