Greus incidents a la Festa Major de Sant Miquel de Molins de Rei

Imprimeix

Hi ha hagut aldarulls, enfrontaments amb la policia, crema de contenidors, barricades i danys en diversos establiments i vehicles

Aquesta matinada s'han produit importants incidents durant la Festa Major de Sant Miquel al municipi de Molins de Rei, durant la nit del dissabte del 30 de setembre. Segons fonts municipals, un grup de joves encaputxats han llançat objectes contra la policia i han provocat aldarulls i danys en diversos establiments i vehicles estacionats a la via pública de la vila. a. A hores d’ara, l’Ajuntament confirma que no hi ha hagut cap ferit.

molins de rei octubre

Els fets han passat cap a les 4 de la matinada, després del concert de la Festa Major del municipi. Un grup nombrós ha començat a llençar objectes contra la Guàrdia Urbana en un primer moment i després contra els Mossos d'Esquadra, que han hagut d'activar agents de l'ARRO i de la BRIMO. Els esvalotadors han mostrat una actitud molt violenta i han causat aldarulls greus en diferents punts, amb crema de mobiliari urbà. Han entrat en diversos comerços i s'han vist afectats diversos vehicles estacionats per actes vandàlics. Els Mossos d'Esquadra han fet algunes identificacions i han obert una investigació per aclarir els fets.

1200 1696152417Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha emès un comunicat on ha lamentat aquests fets "que no són representatius a la nostra Festa Major i rebutgem comportaments com aquests. Reclamem mesures preventives per implementar per garantir la seguretat de les persones i dels béns durant les festes populars."

Redacció / Fotos: RAC-1-Particulars