Espectaculars accidents de trànsit a la B-23 i l’A-2

Imprimeix

Hi ha hagut diversos ferits que han estat traslladats a centres sanitaris i una conductora va pedre la vida

Tarda de molt trànsit a les vies baixllobregatines, que s’ha complicat encara més amb dos accidents espectaculars amb diversos ferits. Els accidents s’han produït a Sant Feliu de Llobregat i Martorell.

En el primer, els Bombers de la Generalitat han hagut d’activar tres dotacions en un accident de trànsit que s’ha produït aquesta tarda (15:55 hores) a la B-23, entre els termes municipals de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Els bombers han desconnectat les bateries i han retirat un vehicle accidentat que ocupava part de la via. A conseqüència del succés hi ha hagut dos quilòmetres de retencions en sentit Barcelona. El SEM ha hagut d’atendre el conductor del cotxe.

F69feXYWQAAbeLE

Un parell d’hores més tard, a les 18:12h, hi ha hagut un altre accident on s’han vist involucrats un camió i dos cotxes a l’A-2, al terme municipal de Martorell. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar amb tres dotacions per retirar els vehicles i extreure una persona que ha quedat atrapada a l’interior del seu cotxe. El SEM ha atès els ferits i cinc d'ells van ser traslladats al'Hospital de Martorell. Una de les persones -una dona- va perdre la vida a l'Hospital de Bellvitge. També hi ha hagut una important retenció. A les 20.45 h la situació es va normalitzar.

Redacció / Fotos: Trànsit-Bombers