La policia es mobilitza contra el top manta a Castelldefels

Imprimeix

Ahir dissabte es va fer un ampli dispositiu a les estacions de tren de Baixador i Castelldefels on van participar la Policia Local de Castelldefels, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional

La Policia Local de Castelldefels, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, van desplegar ahir un ampli dispositiu contra el top manta al municipi castelldefelenc. L’operatiu policial es va centrar a les estacions de tren de Baixador i Castelldefels Centre.

F6s8E3VXcAArEf7

F6s8E3VWoAA8FeF

F6s808HW0AAl92R

Segons informen fonts de l’Ajuntament, els objectius van ser evitar l’activitat de venda ambulant il·legal al passeig Marítim, reduir la presència de venedors -es va fer un control a les dues estacions de Renfe de la ciutat- i intervenir les mercaderies il·legals del top manta. A més, des de la Policia Local hi ha la voluntat de mantenir de forma periòdica aquesta mena d’accions per reduir l’impacte en la mobilitat de les persones al passeig Marítim.

F6s8E3XWkAAzCKS

F6s808FWIAAoLIH

Cal recordar que l'alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, va presidir el passat 18 de juliol la reunió de la Junta Local de Seguretat de Castelldefels on va manifestar la seva preocupació pel creixent fenomen del top manta a la platja de Castelldefels i va demanar als cossos policials un increment dels recursos i agents per a acabar amb aquesta activitat a la ciutat.“No podem continuar permetent una activitat il·legal que, a més, afecta de manera directa a les vendes del comerç urbà, que fa un esforç diari molt important per apujar les persianes. Necessitem més recursos per a acabar amb el top manta”, va dir Reyes.

Redacció / Fotos: Diputació Barcelona