Troben mort en una riera d’Ullastrell un veí d’Esplugues

Imprimeix

Els Bombers de la Generalitat van recuperar el cos sense vida dins d’un cotxe en una riera

Els Bombers de la Generalitat van trobar ahir el cos d’home mort en una riera d’Ullastrell, a la zona de Can Font, l’endemà de la pluja torrencial que va afectar la comarca del Vallès Occidental. És un veí d’Esplugues de Llobregat de 48 anys, encara que actualment residia a Cervelló.

Fyon27QWAAAmKbV

Els bombers es van desplaçar alertats que hi havia un cotxe 4x4 en una riera seca, amb el temor que pogués haver-hi persones accidentades. Es van enviar un total de tres dotacions, que van comprovar que hi havia una víctima dins el cotxe. Van haver de desmuntar el sostre del vehicle, que hauria arrossegat la riera, per excarcerar la víctima i posar-ne el cos a disposició de la comitiva judicial que ha de fer l'aixecament del cadàver. 

Captura de pantalla 2023 06 15 a las 7.47.06

Captura de pantalla 2023 06 15 a las 7.46.36

Captura de pantalla 2023 06 15 a las 7.46.21

Un operatiu format per bombers i Mossos d’Esquadra, amb el suport d'un helicòpter, van inspeccionar l'entorn per comprovar que no hi hagués més víctimes. Quan es va fer fosc, els bombers van informar que no havien trobat cap persona més, tot i que continuaran la recerca davant la possibilitat que l’home estigués acompanyat per una altra persona (una dona veïna de Vallirana). L'alcalde de la població vallesana, Jaume Puig, va comentar que han habilitat un espai municipal per donar assistència psicològica als familiars i amics de la persona morta.

Redacció / Fotos: Bombers Viladecavalls-Canal Terrassa