Detenen un home per la mort violenta de la seva parella a Cornellà

Imprimeix

La víctima ha rebut diverses ganivetades i ha quedat molt malferida, però el SEM no ha pogut salvar-li la vida

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 34 anys per la mort de la seva parella -dona- a Cornellà de Llobregat. L'incident s'ha produït pels voltants de les 02.30 hores de la matinada d'aquest diumenge 11 de juny en un domicili del carrer Cornellà Modern, número 23 (2-1), al barri de la Gavarra.

Captura de pantalla 2023 06 11 a las 10.51.41

detencio mossos 1

La víctima ha rebut diverses ganivetades i ha quedat molt malferida. Els efectius de Mossos i del SEM han intentat reanimar la dona, però finalment ha mort al lloc dels fets. El presumpte assassí ha estat detingut al mateix habitatge. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per esclarir aquest succés. Segons han explicat alguns veïns, es tracta d'un habitatge on hi conviuen diverses famílies i la parella vivia en una habitació rellogada amb una filla de dos anys.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), no consten antecedents judicials per denúncies entre la parella. El jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat ha fet aquest matinada l'aixecament del cadàver. La causa serà instruïda pel jutjat de violència contra la dona de Cornellà.

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha decidit suspendre les activitats programades per al Corpus 2023

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (Arxiu)