Tres ferits per l’explosió a un local d’Esplugues

El local afectat es troba als baixos d’un edifici de set plantes amb dos habitatges per planta. Els veïns d’aquest bloc, així com també els del bloc del costat, han estat confinats preventivament.

L’explosió ha estat tan potent que ha afectat també dos vehicles que estaven aparcats al carrer i que han quedat cremats; alguns cotxes més han resultat damnificats per la deflagració.

El local, fins ara dedicat a l’activitat d’una agència de viatges, estava sent adequat per a tornar a obrir amb un nou negoci.

Causes desconegudes

Segons les primeres informacions de la Generalitat, “hi ha hagut algun tipus d’explosió o deflagració” per motius que es desconeixen, però que podrien transcendir en les pròximes hores.

Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’han desplaçat al lloc, amb set unitats, dues persones han resultat ferides greus amb cremades de segon grau i han estat evacuades a l’hospital de la Vall d’Hebron.

A més, una altra persona, que estava al local del costat a l’afectat, ha hagut de ser atès per una crisi d’ansietat i ha estat evacuat a l’hospital Moisés Broggi.

Al lloc dels fets, també han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.

Redacció | Foto: Bombers
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix